värdelös

Har inte lyckats göra någon rest läxa än. Jag har försökt med Gökboet i flera timmar men jag kommer ingen vart. Antingen får jag se om filmen fräscha upp mitt minne eller så ber jag någon duktig människa om hjälp. Analysen är inte så svår det är bara det att jag inte förstod meningen och djupet av den. Jag måste få den klar..är FLERA veckor sen. Så lycka till mig själv. Till resten, adjö tills jag är klar med alla rester och alla prov osv.

Läxor/Prov + REST uppgifter

Ekonomi/Globalisering prov Måndag V. 18
Spanska prov Tisdag V. 18 
Engelska Nationella v.18
So rapport inne senast V.21
Matte nationella
Fysik prov
Engelska Redovisning/uppgift
Svenska uppgift - en författare
Svenska prov- Litteratur Historia
 RESTER:
So filmanalys - Gökboet
Dikter
Svart elfenben+papper
Stilövning
FYSIK prov
 
 
HAHAHHA VADÅ NERVÖST SAMMANBROTT HAH. STRESSAD ALLT SKA IN INNAN VECKA 21 OKEJ AHAHHA HEJDÅ MITT ICKE EXISTERANDE SOCIAL LIV NU BLIR DET PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG.<333333333333333333333333333333333333333333333333

JAG ÄR OMTYCT TORLOL

Nejmen hej jag är glad. Vi hade ju svenska Nationella och där gick det bra. Men vi hade ett Svenska prov för någon vecka sedan. Det gick inte så bra.. Men han sade att han visste jag var Smart och Duktig. Han vet att jag har bra koll på många författare, till exempel Tolkien samt att jag i stort sett kommer ihåg allt jag läser. Vi skulle sopa detta provet under mattan så skulle jag få göra om det. Om jag bara lägger ner lite tid i detta så kommer jag att få ett bra betyg. För att han vet att jag borde få åtminstonde ett B. Det gladde mig. Så jag ska skriva alla rest uppgifter och skicka in så jag får det gjort. Även plugga på mer om provet. (VIsste det mesta på provet, men jag ör en sådan som inte chansar om jag inte är säker på min sak) Känns riktigt braa okok. En lärare tycker om mig. Han gav mig beröm okej. OM JAG GÖR MIN UPPGIFTER SÅ FÅR JAG BRA BETYG.  
RSS 2.0